Cort aprova el projecte del camp de futbol de Verge de Lluc

14 septiembre 2022 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

Francisco Ducrós: “Es durà a terme una completa remodelació del camp de futbol, una reivindicació reclamada des de fa temps” 

El projecte preveu una grada per a 120 espectadors i quatre torres d’il·luminació  

Palma, 14 de setembre de 2022.- La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma ha donat llum verda avui al projecte i el plec de condicions tècniques d’obra de reforma i ampliació del camp de futbol 11, amb un pressupost previst de quasi 1,2 milions d’euros.

Aquesta iniciativa va acompanyada del projecte d’obra d’urbanització i dotació de serveis del carrer adjacent de So Na Dolça, amb una inversió d’uns 200.000 euros. Així, el pressupost total arriba als 1,4 milions.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós, ha explicat que “es durà a terme una completa remodelació del camp de futbol, ​​amb un terreny de joc de 90 x 50 metres, habilitat per a futbol 11 i futbol 7. Així mateix, es preveu la instal·lació de gespa que permeti també disputar competicions oficials de hoquei herba, una reivindicació reclamada des de fa temps i que permetrà dotar la instal·lació d’una versatilitat més gran”.

El projecte preveu una grada per a 120 espectadors, xarxes de protecció, 4 torres d’il·luminació i zones enjardinades. Es preservaran també les zones esportives actualment en ús, petanca i pista poliesportiva.

Ducros ha assegurat que “tenim el compromís de donar resposta a aquesta reivindicació històrica. Durant aquests mesos hem treballat, informant de manera puntual les entitats esportives i veïnals del barri, per intentar ajustar el projecte a determinats condicionaments urbanístics que han estat resolts”. El regidor ha avançat que en aquests moments ja s’està treballant en la redacció dels Plecs per iniciar la contractació.

La junta de govern també ha aprovat el projecte d’obra del camp de futbol 7 de Ca’n Valero, per renovar una gespa que datava de l’any 2015.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com