TIR DE FONA. Tirada de piedra, feria de Llucmajor 09/10/2022

11 octubre 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

66 tiradors s’han reunit aquest diumenge al poliesportiu de Llucmajor per celebrar la penúltima tirada de la modalitat de pedra de la present temporada. Ha començat puntual, a les 10.30 d’un assolellat diumenge, tot i que durant tota la setmana ens havien amenaçat amb terribles tempestes.

Repartits en quatre dianes han començat les primeres rondes en distància curta on han destacat a la de nens Biel Gomila de Sa Pobla i Xisco Moya del Mcollins, tots dos amb 8 punts. A la diana de dones ha destacat a les primeres rondes Marga Santandreu del Llucmajor que ha tancat la distància curta amb 8 punts. En la categoria masculina a la distància curta han destacat José Ramón García del Mallorca amb 11 punts (3 dianes) i una mica més a prop amb 9 punts. Cosme Sastre del Llucmajor.

La distància llarga ha dictat sentència a totes les categories. A la de nens, Xavier Tomas ha completat una espectacular remuntada sumant 8 punts, amb una diana i dos quadres, col·locant-se per davant de Biel Gomila i Xisco Moya on només han aconseguit 2 punts.

En dones, han estat Mar Cuesta del Mallorca juntament amb Marga Fiol, també del Mallorca les que ha sumat 8 punts a la distància llarga

A la categoria d’homes, als 30 passos, José Ramón García ha tornat a ser el millor sumant 8 punts amb una diana i dos quadres, seguit molt de prop per un Canti del Llucmajor que ha sumat 6 punts en una excel·lent actuació .

Com sempre, en finalitzar la tirada de federats, ha començat la tirada de promoció, on han participat 11 tiradors novells, alçant-se amb el triomf Leire Gómez.

Després de la foto de família i el lliurament de premis, unes paraules d’agraïment del President de la federació balear de tiro de fona Albert Comas emplaçant-nos a la propera tirada individual sota l’organització de la penya fonera Mcollins i posant èmfasi en el tiratge per equips que no es podrà realitzar a Eivissa on estava previst per problemes d’organització i es farà de manera “virtual” a cadascuna de les illes.

La classificació final ha estat la següent:

Nins/Nines:
Primer: Xavier Tomás del CF Llucmajor amb 12 punts (6 impactes 2 dianes)

Segon: Biel Gomila del CF Sa Pobla 10 punts (7 impactes 2 dianes)

Tercer: Xisco Moya del Mcollins (8 impactes 1 diana)

Dones
primera: Mar costa del CF Mallorca 15 punts (9 impactes 2 dianes)

Segona: Marga Fiol del CF Mallorca 13 punts (8 impactes 1 diana)

Tercera: Marga Santandreu del CF Llucmajor 12 punts (8 impactes 2 dianes)

Homes:

Primer:  José Ramón García del CF Mallorca 19 punts (11 impactes 4 dianes)

Segon: Cosme Sastre del CF Llucmajor 13 punts (9 impactes 2 dianes)

Tercer: Miquel A. Cantallops Canti 13 punts (8 impactes 2 dianes)

Com a anècdota en aquesta tirada hem de dir que a la meitat de la competició ha aparegut Joan Socias al seu avió acrobàtic fent una exhibició realment espectacular amb les seves piruetes, de fet alguns tiradors han culpat el pilot de les seves males puntuacions per haver-los distret, encara sort que sabem que això no és cert.

Tomeu Mestres

  


       66 tiradores se han reunido este domingo en el polideportivo de Llucmajor para celebrar la penúltima tirada de la modalidad de piedra de la presente temporada. Ha empezado puntual, a las 10:30 de un soleado Domingo, aunque durante toda la semana nos habían amenazado con terribles tormentas.

   Repartidos en cuatro dianas han dado comienzo las primeras rondas en distancia corta donde han destacado en la de niños Biel Gomila de Sa Pobla y Xisco Moya del Mcollins, ambos con 8 puntos. En la diana de mujeres ha destacado en las primeras rondas Marga Santandreu del Llucmajor que ha cerrado la distancia corta con 8 puntos. En la categoría masculina en la distancia corta han destacado José Ramón García  del Mallorca con 11 puntos (3 dianas) y un poco más cerca con 9 puntos. Cosme Sastre del Llucmajor.

   La distancia larga ha dictado sentencia en todas las categorías. En la de niños, Xavier Tomas ha completado una espectacular remontada sumando 8 puntos, con una diana y dos cuadros, colocándose por delante de Biel Gomila y Xisco Moya donde solo han conseguido 2 puntos.

   En mujeres, han sido Mar Cuesta del Mallorca junto a Marga Fiol, también del Mallorca las que ha sumado 8 puntos en la distancia larga

   En la categoría de hombres, en los 30 pasos, José Ramón García ha vuelto a ser el mejor sumando 8 puntos con una diana y dos cuadros, seguido muy de cerca por un “Canti” del Llucmajor que ha sumado 6 puntos en una excelente actuación.

   Como siempre, al finalizar la tirada de federados, ha dado comienzo la tirada de promoción, donde han participado 11 tiradores noveles, alzándose con el triunfo Leire Gómez.

   Después de la foto de familia y la entrega de premios, unas palabras de agradecimiento del Presidente de la federación balear de tir de fona Albert Comas emplazándonos a la próxima tirada individual bajo la organización de la peña fonera Mcollins y haciendo hincapié en la tirada por equipos que no se podrá realizar en Ibiza donde estaba previsto por problemas de organización y se hará de manera “virtual” en cada una de las islas.

   La clasificación final ha sido la siguiente:

   Nins/Nines:
                              Primero: Xavier Tomás del CF Llucmajor con 12 puntos (6 impactos 2 dianas)

                               Segundo: Biel Gomila del CF Sa Pobla 10 puntos (7 impactos 2 dianas)

                               Tercer: Xisco Moya del Mcollins (8 impactes 1 diana)

Mujeres
                  primera: Mar cuesta del CF Mallorca 15 puntos (9 impactes 2 dianas)

                Segunda: Marga Fiol del CF Mallorca 13  puntos (8 impactes 1 diana)

                Tercera: Marga Santandreu del CF Llucmajor 12 puntos (8 impactos 2 dianas)

   Hombres:

                  Primer:  José Ramón García del CF Mallorca 19 puntos (11 impactos 4 dianas)

                  Segundo: Cosme Sastre del CF Llucmajor 13 puntos (9 impactes 2 dianas)

                  Tercero: Miquel A. Cantallops “Canti” 13 puntos (8 impactes 2 dianas)

   Como anécdota en esta tirada tenemos que decir que en mitad de la competición ha aparecido Joan Socias en su avión acrobático haciendo una exhibición realmente espectacular con sus piruetas, de hecho algunos tiradores han culpado al piloto de sus malas puntuaciones por haberlos distraído, menos mal que sabemos que eso no es cierto.

Tomeu Mestres

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com