Primera jornada Trofeu Almirall Farragut de Creuers

23 octubre 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela
 
EL TROFEU ALMIRALL FARRAGUT 2022 COMPLEIX LA SEVA PRIMERA JORNADA AMB EL PRIMER DIA DE VELA DE CREUERS I, DE MOMENT, AMB EL CHICORY DE XAVI CARDELL AL CAPDAVANT
Una desena de creuers van donar vida finalment aquest dissabte a la primera de les dues jornades de vela programades en aig√ľes de Ciutadella amb motiu d’una nova edici√≥ del Trofeu Almirall Farragut 2022, que es va obrir dissabte amb la classe dels creuers. Els protagonistes del primer dia de Farragut 2022 van ser de nou els de la vela major, amb una regata barlovent-sotavent i el gruix de participants del local CN Ciutadella, a m√©s d’un parell arribats del Club Mar√≠timo Mah√≥n.
Finalment i a manca de la prova que es celebra aquest diumenge, amb una regata costanera, el Chicory de Xavi Cardell est√† al davant de la classificaci√≥ temporal i segon i tercer s√≥n S’AviMiki del veter√† Miguel Pons i el Bon Vent de Geroni Capella; els tres amb bandera del CN Ciutadella.
Tot per decidir encara també amb la compensació dels temps en e Moll de la Trona, que aquest migdia veurà la sortida de la segona i darrera jornada del Trofeu Almirall Farragut 2022, en la seva classe de creuers.

TROFEU ALMIRALL FARRAGUT DE CREUERS

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com