12 SELECCIONS DE LES 4 ILLES JUGUEN EL TORNEIG INTERILLES SENSE GUANYADOR

31 octubre 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Noticias FFIB

 

Dimarts dia 1 els camps de Son Fuster 1 i Son Fuster 2 a Palma acolliran el Trofeu Inter-illes on 12 seleccions de Mallorca, Menorca i Eivissa/Formentera de les categories aleví (masculí i femení), infantil i cadet, disputaran una sèrie de partits on, encara que es jugui una final, no haurà trofeu ni cap equip guanyador. L’objectiu és fomentar els valors de l’esport, però en aquesta ocasió, sense la necessitat que hagi un equip que es proclami vencedor.

Els partits masculins de categoria cadet seran triangulars amb una durada de cada partit de 40’, els infantils de 35’ i els alevins de 30’, mentre que la categoria aleví femenina serà un partit amb dues parts de 30’, fent un total de 60’.

Serà una gran ocasió perquè els diferents tècnics de la FFIB, que formen part de la Direcció Esportiva i dels staffs tècnics de les 16 seleccions, prenguin nota de les evolucions i rendiment de jugadors i jugadores, de cara a la primera fase dels campionats d’Espanya.

Els partits estaran dirigits per àrbitres menors d’edats, amb l’estampació a la camiseta -18, una bona prova per anar adquirint experiència a l’hora d’arbitrar partits. Alguns d’ells xiulen des dels 13 anys i d’altres han acabat la seva formació fa relativament poc temps. Cada categoria disposarà d’un tutor del Comitè d’Àrbitres que supervisarà la seva feina. Els col·legiats valoraran especialment el bon comportament i els valors dels futbolistes premiant-los si és necessari, amb una targeta blanca durant els diferents partits del Torneig Inter-Illes.

S’espera que sigui una gran festa del futbol balear, amb jugadors, staffs tècnics i aficions de les 4 illes.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com