F. B.T. D. F. Tercer Campionat de les Balears de Llarga Distància

15 noviembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

Categoria Homes-FotoJoanOliver

Tir de Passetja.

Lluís Pons, Maria Caimaris i Francesc Cantallops, nous Campions de les Balears.

Lluís Pons baté el rècord de les Balears, amb 168 metres.

Llucmajor acoll√≠ diumenge passat, 13 de novembre, la tercera edici√≥ del Campionat de les Balears de Llarga Dist√†ncia, baix de la organitzaci√≥ de la Federaci√≥ Balear de Tir de Fona, aconseguint congregar un total de 32 foners mallorquins i menorquins (3 dones, 4 nins i 25 homes), tombant-se el r√®cord de les Balears dins la categoria d‚Äôhomes, a les hores en poder de Francesc Camu√Īas (C.F. Campanet), aconseguit a la primera edici√≥ l‚Äôany 1991, amb un total de 157‚Äô45 metres; passant a mans del menorqu√≠ Llu√≠s Pons Livermore (UEM Menorca), amb un registre de 168 metres. Per cert Llu√≠s Pons segueix
ostentant també el rècord dins la categoria de Nins, amb un total de 169 metres, rècord aconseguit a la segona edició del Campionat, l’any 2000.
La prova, que tingu√© una durada de m√©s de quatre hores, es disput√† amb una √ļnica ronda de tres pedres per a tots els participants, fent els vuit millors classificats dues tirades de millora cada un, sobre un terreny llaurat, perfectament marcat i controlat pel Col¬∑legi de Jutges i Arbitres de la pr√≤pia Federaci√≥..
La esperada matinal esportiva, que tindr√† continu√Įtat, tingu√© una brillant cloenda, amb el lliurament dels premis als nous Campions, presidit pel president federatiu Albert Comas, i el president del Col¬∑legi Arbitral Tomeu Barcel√≥. Tancant-se amb l‚Äôanunci i els detalls del Campionat Balear individual modalitat pedra 2022, el diumenge, dia 27 de novembre  al Hip√≤drom Son Pardo, baix de la organitzaci√≥ de la: Federaci√≥ Balear Tir de Fona.

CLASSIFICACIONS CAMPIONATS I RECORDS DE LES

BALEARS.

Categoria Homes:
Campió Balears: Lluís Pons Livermore (UEM Menorca), 168 metres
Subcampió: Joan Ferriol Galmés (C.F. Maccolins), 148
Tercer: Albert Comas Riutort (C.F. Ciutat), 145.

Categoria Dones:

Categoria Dones-FotoJoanOliver (1)

Campiona Balears: Maria Caimaris Villalonga (UEM Menorca), 61 metres
Subcampiona: Marga Fiol Boscana (C.F. Mallorca), 44
Tercera: Marga Santandreu Aguiló (C.F. Llucmajor), 40.

Categoria Nins.

Categoria Nins-FotoJoanOliver

Campió Balears: Francesc Cantallops Lluch (C.F. Llucmajor), 106 metres
Subcampió: Nico Pons Toral (UEM Menorca), 71
Tercer: N√ļria Darder Fiol (C.F. Mallorca), 37.

Records de les Balears de Llarga Distància.
HOMES: Lluís Pons Livermore (UEM Menorca), 168 metres (any 2022)
DONES: Maria del Mar Cuesta (C.F. Palma), 83 metres (any 2000)
NINS: Lluís Pons Livermore (UEM Menorca), 169 metres (any 2000).

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com