F. B.T. D. F. Tercer Campionat de les Balears de Llarga Distància

15 noviembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

Categoria Homes-FotoJoanOliver

Tir de Passetja.

Lluís Pons, Maria Caimaris i Francesc Cantallops, nous Campions de les Balears.

Lluís Pons baté el rècord de les Balears, amb 168 metres.

Llucmajor acollí diumenge passat, 13 de novembre, la tercera edició del Campionat de les Balears de Llarga Distància, baix de la organització de la Federació Balear de Tir de Fona, aconseguint congregar un total de 32 foners mallorquins i menorquins (3 dones, 4 nins i 25 homes), tombant-se el rècord de les Balears dins la categoria d’homes, a les hores en poder de Francesc Camuñas (C.F. Campanet), aconseguit a la primera edició l’any 1991, amb un total de 157’45 metres; passant a mans del menorquí Lluís Pons Livermore (UEM Menorca), amb un registre de 168 metres. Per cert Lluís Pons segueix
ostentant també el rècord dins la categoria de Nins, amb un total de 169 metres, rècord aconseguit a la segona edició del Campionat, l’any 2000.
La prova, que tingué una durada de més de quatre hores, es disputà amb una única ronda de tres pedres per a tots els participants, fent els vuit millors classificats dues tirades de millora cada un, sobre un terreny llaurat, perfectament marcat i controlat pel Col·legi de Jutges i Arbitres de la pròpia Federació..
La esperada matinal esportiva, que tindrà continuïtat, tingué una brillant cloenda, amb el lliurament dels premis als nous Campions, presidit pel president federatiu Albert Comas, i el president del Col·legi Arbitral Tomeu Barceló. Tancant-se amb l’anunci i els detalls del Campionat Balear individual modalitat pedra 2022, el diumenge, dia 27 de novembre  al Hipòdrom Son Pardo, baix de la organització de la: Federació Balear Tir de Fona.

CLASSIFICACIONS CAMPIONATS I RECORDS DE LES

BALEARS.

Categoria Homes:
Campió Balears: Lluís Pons Livermore (UEM Menorca), 168 metres
Subcampió: Joan Ferriol Galmés (C.F. Maccolins), 148
Tercer: Albert Comas Riutort (C.F. Ciutat), 145.

Categoria Dones:

Categoria Dones-FotoJoanOliver (1)

Campiona Balears: Maria Caimaris Villalonga (UEM Menorca), 61 metres
Subcampiona: Marga Fiol Boscana (C.F. Mallorca), 44
Tercera: Marga Santandreu Aguiló (C.F. Llucmajor), 40.

Categoria Nins.

Categoria Nins-FotoJoanOliver

Campió Balears: Francesc Cantallops Lluch (C.F. Llucmajor), 106 metres
Subcampió: Nico Pons Toral (UEM Menorca), 71
Tercer: Núria Darder Fiol (C.F. Mallorca), 37.

Records de les Balears de Llarga Distància.
HOMES: Lluís Pons Livermore (UEM Menorca), 168 metres (any 2022)
DONES: Maria del Mar Cuesta (C.F. Palma), 83 metres (any 2000)
NINS: Lluís Pons Livermore (UEM Menorca), 169 metres (any 2000).

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com