LA SELECCIÓN BALEAR SUB16 SE CLASIFICA PARA LA FASE DE ORO ENTRE LAS 8 MEJORES DE ESPAÑA

20 noviembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Juvenil

La selecció balear masculina ha demostrat el seu gran nivell aquest cap de setmana Urdúliz (Bilbao), en la disputa de la primera fase del Campionat d’Espanya de seleccions territorials. La sub14, entrenada per Àlex Calero, s’ha classificat per a la Fase Plata, com a segona classificada. Ahir va guanyar 3-1 Extremadura i avui ha caigut contra País Basc 1-0, fent un gran partit. 

Més èxit esportiu ha tengut la sub16 balear masculina, entrenada per Juan Manuel Darder, qui ahir guanyà 2-1 Extremadura i avui ha empatat contra l’amfitriona, País Basc 0-0. Això li ha valgut per classificar-se al febrer per a la Fase d’Or, com a millor segona de tots els grups. Estarà entre les 8 millors d’Espanya. 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com