Ona: “El Barça B vol acabar la primera volta a Bunyola amb bon sabor de boca”

16 diciembre 2022 | Por Joan Carles | Categoria: Volley

El Jardinería Mallorquina Pujol CV Bunyola rep al Barça CVB B aquest dissabte a les 16:30h en partit corresponent a la darrera jornada de la primera volta del Grup B de Primera Nacional Femenina. La capitana del filial blaugrana, la colocadora de 18 anys Ona Mateo Tudurí, respon les següents preguntes:

Com afronteu el proper partit?

Aquest partit l’afrontem amb moltes ganes i energia, ja que és l’últim de la primera volta i volem acabar-la amb un bon sabor de boca. Cada partit és un repte nou per aprendre i créixer.

Quin balanç fas d’aquesta primera part de la temporada?

Som un equip molt jove, la majoria de nosaltres som de categoria júnior i juvenil, però tenim experiència d’haver jugat al Nacional en les anteriors temporades. Durant aquests mesos ens hem anat cohesionant com a equip i hem anat de menys a més, millorant el nostre joc i funcionant com un engranatge. Això ens ha permès que la setmana passada ens enfrontéssim a l’equip líder de la taula i obtinguéssim la victòria donant-nos així seguretat i confiança en nosaltres mateixes.

Què coneixeu de l’equip contrari?

No tenim referències de l’equip contrari, ja que no ens hem trobat en cap ocasió. Pensem que ens trobarem un rival potent perquè venir a Mallorca a jugar sempre és un repte.

Pels aficionats mallorquins que vagin a veure el partit, Quin equip es trobaran sobre la pista?

Com ja he dit, es trobaran un equip jove amb moltes ganes i motivació, que lluitarà cada pilota i que celebrarà tots els punts al màxim. Trobaran un equip creatiu i valent a l’hora de jugar. El partit segur que serà disputat i per gaudir del vòlei, amb un alt nivell de joc per part d’ambdós equips.

Per on creus que passen les vostres opcions d’obtenir un bon resultat?

Jugar fora de casa l’últim partit de la primera volta sempre és més complicat, però esperem continuar amb la dinàmica de les últimes victòries per tal de tancar-la satisfactòriament. Les nostres opcions d’endur-nos a casa un bon resultat passen per no venir-nos a baix en moments difícils del partit i en tenir la capacitat de capgirar el marcador de manera trenqui-la i ordenada.
També passa per contagiar bona energia entre totes les de l’equip i transmetre’ns confiança les unes a les altres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com