El CE Constancia explica a los entrenadores y entrenadoras de la temporada 2023/2024 el proyecto y la metodología de trabajo

28 junio 2023 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol, Fútbol Base

La directiva del Club Esportiu Constància ha convocat als entrenadors i entrenadores que a la temporada 2023/2024 dirigiran un equip del club per explicar el projecte i la metodologia de treball que es seguirà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En total, més de 30 entrenadors i entrenadores es van reunir al Museu del Calçat d’Inca per escoltar a la directiva del club. Cal destacar que la pròxima temporada el club tendrà més de 30 equips, entre ells, un nou equip regional femení.
El president, Rafel Palou, va donar la benvinguda als assistents. El directiu esportiu del club, Guillem Llaneras va explicar la metodologia de treball que es seguirà. Llaneras continuarà dirigint l’equip de Tercera RFEF Air Europa del CE Constància la temporada 2023/2024.
Després, el coordinador de futbol-11, Pedro Campaner, va explicar les normes internes que jugadors i entrenadors hauran de complir per una correcta convivència dins el club. Tant Llaneras com Campaner van deixar clar que l’objectiu principal del club és la formació dels jugadors i jugadores, no els resultats.
Els directius Balta Grimalt i Valeria Bouzada, també van explicar com funcionarien a nivell d’horaris d’entrenaments i la distribució del material esportiu.
A la reunió es va remarcar la importància de l’àrea de psicologia del club, que continuarà gestionant Jaume Mas.
Jaume Alomar, continuarà sent el coordinador de futbol-8.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com