S’INAUGUREN ELS ISLAND GAMES DE GUERNSEY 2023

9 julio 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

La delegació de 86 esportistes de Menorca ja es troba a Guernsey preparada per donar batalla

 

L’expedició menorquina va posar rumb a Guernsey en ferry a les 12:20 hores després de passar la nit a la localitat francesa de Saint-Malo. Per anar de l’hotel fins a l’estació marítima del municipi, l’expedició va haver de repartir-se en tres torns diferents, ja que l’autocar era el mateix per a tots.

A les 11 hores, els nostres ja estaven facturant el seu equipatge per poder pujar-se al ferry amb calma. El trajecte entre Saint-Malo i l’illa de Guernsey pel Canal de la Manxa va durar quasi dues hores, arribant al port insular a les 13.15 hora local.

Una vegada van posar peu a territori anglès, es van dirigir ràpidament cap als dos hotels en els que estan destinats: La Trelade i Le Friquet. D’aquesta manera, van aprofitar el poc temps del que van gaudir per deixar-ho tot preparat de cara a la cerimònia inaugural. A més, es van afegir al grup el jugador de bàdminton Albert Navarro, la ciclista Nuria Bosch els germans tenistes Alex i Oscar Mesquida.

Així doncs, cap a les 18.00 hora britànica, van ser acollits per l’organització al passeig marítim de St. Peter Port. Juntament amb la resta d’illes participants, van atendre a la cerimònia inaugural dels Island Games. El nostre portador de l’aigua, Alex Gómez, va depositar l’aigua que portava al càntir, treta de la cala d’Alcalfar, a la font instal·lada per a l’ocasió.

A continuació, es va procedir a hissar les banderes de cada una de les illes participants. Així es donaven per inaugurats els Island Games de Guernsey 2023, els quals els esportistes menorquins afronten amb moltíssimes ganes i il·lusió.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com