C.E.Manacor, resumen semanal

12 septiembre 2023 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol, Juvenil

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va disputar el passat dissabte el primer partit de lliga davant el Portmany i es va imposar per 2-0 amb gols de Sito i Chato.

Jaume Mut comenta que «va ser un partit amb molta intensitat del minut 1 on vam saber aprofitar les dues primeres ocasions i això ens va donar el poder manejar el partit i jugar-lo amb més tranquil·litat. Tots els jugadors van fer una gran feina tant amb intensitat com amb qualitat.»

Ara toca viatjar a l’equip, i el pròxim partit de lliga es jugarà el pròxim diumenge 17 a Menorca contra l’Alaior, un equip que va pujar de categoria l’any anterior.

A més, podem anunciar la incorporació d’un nou jugador a l’equip, tot i que ens havia dit que no jugaria, les ganes han pogut i Joan Marí renova un any més al club, benvingut!

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va disputar el segon partit de lliga on aquesta vegada no va poder dur els tres punts cap a Manacor, on va caure per 2-1.

Andrés Vázquez comenta que «Los primeros minutos del partido carecieron de un dominador claro. En el minuto 10 la Penya se adelanta tras un contraataque precedido de un córner a nuestro favor. A partir de ahí dominamos el juego y tenemos varias ocasiones de gol hasta que en el minuto 36 Bordoy empata de cabeza en un córner. La segunda parte seguimos dominando el partido y tenemos 4 ocasiones muy claras con un tiro al palo y otra que sacan sus defensas en la misma línea de gol. En el minuto 80′ la Penya marca el segundo tras rematar un córner en el segundo palo«.

Aquest cap de setmana juguen a casa, el dissabte a les 11.30h contra el Alaior A i esperam que els 3 punts quedin a Na Capellera.

CANTERA

Part de la cantera comença a jugar els seus primers partits de lliga. A continuació teniu els horaris:

Horaris:

​

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h