Pau Puigcorbé: «El CV Pòrtol és un equip consistent i disciplinat»

25 octubre 2023 | Por Joan Carles | Categoria: VOLEY

L’AE Volei Manresa visita aquest dissabte a les 16h el CV Pòrtol en partit corresponent a la 4ª jornada del grup B de Primera Nacional Masculina. El capità del conjunt català, Pau Puigcorbé, respon les nostres preguntes:

Com afronteu el partit del pròxim dissabte a Mallorca?

Hem tingut un bon començament de temporada, estem treballant bé i afrontem el partit amb ganes de seguir millorant i confirmar el nostre nivell competitiu.

Quines són les principals novetats del vostre equip per aquesta temporada?

La principal és que tenim un equip més jove i que, per primera vegada en la història del club, tots els jugadors del primer equip (menys un, el Francesc Román, que està format al Pòrtol tot i que és la seva quarta temporada amb nosaltres) estàn formats a la cantera del club. Això ens il·lusiona i ens anima a treballar al màxim per per aconseguir un bon nivell de joc aquest any.

Què coneixes del rival?

Sabem que són un equip disciplinat, bons receptors, actius en defensa, controlen bé l’error en atac i són consistents quan tenen una bona l’oportunitat.

A priori, Per on passen les vostres opcions de victòria?

Crec que la clau serà el control de l’error i la disciplina en recepció i defensa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com