SUPERLLIGA 2 CVS U ENERGIA SÓLLER 2 JS HOTELS CIDE PALMA 3

13 diciembre 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, VOLEY, Volley

CVS U Energia Sóller va perdre el derbi mallorquí contra el JS Hotels Cide Palma al tie break.

Les solleriques es posaren per davant al marcador 2 sets a 0 jugant un gran volei i sense donar moltes opcions a les palmesanes, però l’excessiva relaxació al veure’s davant al marcador va passar factura i Cide ho ha saber aprofitar posant el marcador 2 a 1. Les nostres sortiren més centrades al quart set i agafaren avantatge 16-11, però les visitants escurçaren distancies errant menys fins posar la igualtat màxima al set, que es va decidir 25-27 enviant el partit al tie break. Cinquè set on U Energia va escapar-se al marcador, però 3 errors consecutius i l’encert visitant posaren de nou la màxima igualtat, i el partit acabàamb un ajustat 15-17 per al JS Hotels Cide Palma.

CVS U Energia Sóller sumà així 1 punt i manté la tercera posició de la lliga amb 21 punts.

Sets: [25-17/25-13/17-25/25-27/15-17]