Hidrobal llança la segona edició del programa Beques “Joves Talents”

16 abril 2024 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes

Per facilitar l’accés a la universitat a joves talents en situació de vulnerabilitat a les Illes Balears

El programa Beques “Joves Talents” finança el 100% de l’import anual de la matrícula que no ha estat coberta per la beca sol·licitada al Ministeri d’Educació i Formació Professional.
● Aquest programa contempla un import màxim de 1.500 euros anuals per curs, per tal de cobrir les despeses derivades dels estudis, com la necessitat de material o de formació complementària, fins a l’obtenció del títol universitari.
● L’alumnat interessat en sol·licitar les Beques “Joves Talents” d’Hidrobal només ha de completar i enviar el formulari que es troba al web www.hidrobal.net , a l’espai Beques “Joves Talents”. El termini de sol·licitud finalitza el 10 de juny.
Pla de Mallorca, 16 d’abril de 2024.- Hidrobal, companyia del sector del medi ambient que gestiona el cicle integral de l’aigua a diversos municipis de les Illes Balears, llança la segona edició del programa Beques “Joves Talents”. Aquest programa va dirigit a joves amb un alt rendiment escolar i que viuen en un entorn econòmic que els pot dificultar i, fins i  tot, impedir l’accés a la universitat.
Les Beques “Joves Talents” faciliten l’accés a la universitat amb el finançament de la totalitat de l’import anual de la matrícula que no hagi quedat cobert per la beca sol·licitada al Ministeri d’Educació i Formació Professional pels estudis de grau universitari, així com la totalitat de les taxes derivades.
El programa de beques d’Hidrobal contempla fins a un màxim de 1.500 euros anuals per cada curs, amb la finalitat de cobrir les despeses derivades dels estudis, com la necessitat de material o de formació complementària, fins a obtenir el títol universitari. Així mateix, la iniciativa ofereix un acompanyament pedagògic i psicosocial a l’alumne becat amb l’objectiu d’impulsar el seu desenvolupament motivacional i competencial.
Comespot accedir a les Beques “Joves Talents”?
Més enllà de la mitjana acadèmica, els altres requisits que s’han de donar per tal de poder optar al programa de Beques “Joves Talents” són el fet d’accedir per primer cop a una formació universitària, així com residir en un dels municipis on Hidrobal gestiona el servei d’abastament d’aigua-Alaior, Alaró, Algaida, Ariany, Calvià, Es Castell, Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí, Maó, Maria de la Salut, Montuïri, Porreres, Ses Salines, Santa Eugènia, Santa Margalida, Santanyí, Sineu o Vilafranca de Bonany-.
Els estudiants interessats també han d’haver sol·licitat prèviament l’accés a la universitat pública de les Illes Balears, haver realitzat el tràmit de sol·licitud de beca per estudis de grau del Ministeri d’Educació i Formació Professional i ser titulars d’un compte bancari.
Per formalitzar la sol·licitud d’accés a les Beques “Joves Talents” d’Hidrobal, només cal descarregar i enviar emplenat el formulari que es troba disponible al web www.hidrobal.net , dins l’espai Beques “Joves Talents”. El termini de presentació de
sol·licituds finalitza el 10 de juny. 
Comunicació HIDROBAL

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com