CE Manacor resumen semanal

24 abril 2024 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol, Fútbol Base

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va guanyar a casa davant l’Arenal per 3 a 1 amb gols de: 1x Albert Sastre i 2x Nico Rubio.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Va ser un partit on des de l’inici sabiem seriem clars dominadors perque ens enfrontavem contra un equip de sa part baixa de la tabla que estarien tancats per darrera arreplegats intentant trobar la seva ocasió de contra i la van trobar. Van tenir l’ocasió del partit i la van aprofitar. Noltro ja haviem tengut ocasions per poder fer gol i no les vam aprofitar fins que Albert Sastre marca el primer amb un gran centro de n’Alberto Pareja i tornam al partit, encara que ens va costar amb tant poc espai i tanta gent dins l’area però vam saber tenir la tranquil·litat i fer el nostre joc i amb totes les ocasions que vam crear vam poder aprofitar-ne dos amb gols de Nico i resoldre el partit. Destacar també la part defensiva que van saber controlar en tot moment el partit i vam saber tots junts arribar al nostre objectiu del partit”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a fora casa contra el Collerense A dissabte 27 a les 17.30h.

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va perdre per 3 a 0 a fora de casa contra el Menorca A.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Partido al que el Manacor llega con muchas bajas y el Menorca necesita la victoria para evitar el descenso. El encuentro transcurre con un Manacor teniendo el control del juego aunque sin excesiva profundidad y un Menorca muy agresivo ante la permisibilidad del árbitro. El 1-0 viene precedido por un penalti a favor del Menorca por unas presuntas manos un metro fuera del área. A partir de ahí, el Menorca intenta mantener el resultado y en dos acciones aisladas aumenta distancia. Lo mejor del partido fue salir sin ningún jugador lesionado de gravedad».

El pròxim partit de lliga es jugarà a casa diumenge 28 a les 11.30h contra el UD Ibiza A.

FEMENÍ

El Femení Autonòmica juga diumenge 28 a fora de casa a les 12.00h contra el CCE Sant Lluís. 

PEDRERA

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com