RESULTATS MANACOR 29 AGOST 2009

1 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Pulsa sobre la imagen para agrandar

Una setmana més podem oferir els resultats de les carreres disputades aquest dissabte a l’hipòdrom de Manacor amb la satisfacció de haver obtingut unes xifres realment bones i que confirmen dia a dia el nou model de carreres. Partiem d’una xifra inicial en premis de 5.630€ que s’ha pogut augmentar fins arribar als 7.208€, es a dir s’han destinat en premis 1.578€ més des que figuraven al programa. Les carreres del Ciutat de Manacor passen d’una dotació de 1.500€ fina a 1.809€, les altres carreres passen d’una dotació inicial de 375€ i 470€ a uns premis finals de 512€ i 642€ respectivament.

La xifra de joc net supera les xifres assolides els anys anteriors per les mateixes dates en, més o manco, un 15%, arribant a més de 6.400€. De totes maneres consideram que son millorables i sobretot, s’ha de veure aquesta millora, quan es posi en marxa el nou model d’hipòdrom que volem començar a aplicar per incentivar l’afluència de públic. Totes les iniciatives que s’inclouen en aquest projecte es podran posar en funcionament quan l’Ajuntament de Manacor signi el conveni regulador de l’explotació de les instal·lacions, que esperam que sigui aviat per que els cavallistes s’ho mereixen.
L’increment de les matrícules d’aquesta reunió respecte de l’anterior model no ha arribat als 900€, xifra que dista molt de l’increment de premis esmentat de quasi 1.600€.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com