TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 – BINISSALEM 0.

28 marzo 2010 | Por | Categoria: 3ª División, Futbol, General

Increible, impressionant s’acaben ja els adjectius per definir el Ferre, amb es brillantissim papers que están fent en aquesta segóna volta en que hem sumat 18 punts, i certificant de manera gairebé definitiva sa permanencia ja que quedám a 10 punts del descens més es goal average, i es que tindrién que passar moltes coses per que no ens salvessim.
Com deiem un deu per s’equip de n’Antonio que están molt comodes encara que sembli exagerat jugant els partits dins aquesta dificil categoria, i es que avui ens visitava un dels equips candidats a entrar dins el play off i s’en van amb un 3 a 0 tot i ser dels millors equips que hem vist en quant a tocar sa pilota, ja que es un equip que intenta jugar peró amb la gran despessa que hem fet durant els 90 minuts i sa claredat de idees davant ens hem imposat.
Els mallorquins han sortit a presionar bastant a dalt en els primers minuts, peró poc a poc hem anat controlant es joc i en aquesta primera part l’hem acabada dominant i arribant a porteria i fruit d’aixó ha arribat en gol den Guel Bosch en es minut 30, amb aquest gol en Guel en suma 150 amb sa camiseta del Ferre, amb aquest resultat s’ha arribat al descans.
En la segóna part els mallorquins han intentat a anar a totes per el partit i feien una pressió molt forta a tot es camp que era dificil poder controlar be, peró noltros amb es gran caracter que els hi ha imprimit n’Antonio a s’equip també els hem dificultat molt arribar a porteria, en uns segóns 45 minuts amb joc rápid, no es que hagim passat molts apuros a sa porteria ja que en defensa hem estat molt be i un partit més i van 4 no ens han marcat a casa i ja en es tram final han arribat els 2 golasson den Salido es darrer de traca i mocador, per tota s’escaire han estat en els minuts 87 i 90 ja al final i rubricaven sa gran festa de tots els jugadors avui.
Ara ja será dijous que ve el proxim partit en es camp del Santanyi, que aixi i com están jugant tots amb gran confiança tot es possible.
Felicitar a tot s’equip entrenadors i jugadors per aquest partidas i tenir sa permanencia casi assegurada.
FORÇA FERRE!!!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Deje su comentario