JUVENIL B. FERRE 3 – UD.MAHÓN 2.

6 noviembre 2011 | Por | Categoria: Futbol, General, Juvenil

Els juvenils b van conseguir la segona victoria en la lligueta de copa després de guanyar per 3 a 2 a la Unió, en un bon partit dels nostres jugadors el gol va arribar en el minut 91.
El partit va ser interessant i amb molta lluita amb dos equips que van cercar la victoria desde l’inici l’equip maonés no va demostrar ser el coer ja que va posar intensitat en el partit, i ens va remuntar fins a 2 vegades que ens haviem avançat.
El primer gol va arribar prest en el minut 10 després de un gran gol de falta que va fer en Carlos Febrer que ens va permetre controlar el joc durant gran part del primer temps, hi va haver 2 bones aproximacions per sentenciar es partit que no vam finalitzar, la Unió també va apretar per conseguir l’empat i en el minut 45 ho va conseguir, lo que deixava el partit obert per la segona part.
Els darrers 45 minuts van ser molt oberts i bastanta disputa en el migcamp, en el minut 14 en Carlos Febrer ens tornava avançar, peró l’alegria va durar poc ja que 3 minuts després va venir l’empat que tornava a deixar el partit totalment obert, l’equip maonés després del gol va agafar moral i va apretar de valent, peró noltros amb passes llargs els hi vam crear perill, i quant semblava el partit estava acabat va venir el 3 a 2 en el minut 91 amb un gran gol de David Pons desde fora de l’area, un gol que va desbordar l’euforia en els jugadors, segur que jugant amb aquestes ganes vindrán mes bons resultats, a part de demostrar que sempre hi ha jugadors a punt per donar el salt en el primer equip.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Deje su comentario