80 KARATEQUES SE LA JUGUEN DISSABTE AL FÍSICS AMB ELS EXAMENS D’ASCENS DE CINTURÓ

13 junio 2014 | Por | Categoria: Artes Marciales, General, Otros Deportes

Foto archivo

Serà aquest pròxim dissabte matí un dia de nirvis i il·lusions al gimnàs FÍSICS de Ciutadella. Un total de 80 alumnes de karate d’edat compreses entre els 3 i els 39 anys partiparan en els examens de cinturons, otorgant-se fins al cinturó marró aquest cap de setmana.
Serà entre les 9 i les 15 hores més o manco quan aniran passan un per un tots els karateques del FÍSICS, davant un jurat format pels veterans Pere Calafat i Jesús Triay ‘Shuto’. Cada alumne desenvoluparà algunes tècniques, a porta tancada, per conquistar als examinadors i aconseguir donar un nou pas dins el món del karate.
En acabar, festa grossa al gimnàs per celebrar els èxits del dia.

Deje su comentario

  • Mantente informado