Arranca la Lliga Juvenil

11 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

Tret de sortida a la Lliga Juvenil aquest proper cap de setmana després d’una Copa molt disputada on al final, la Penya Ciutadella Esportiva va sortir campió el passat cap de setmana. El conjunt de Elias Noval posarà la seva maquinària en marxa en el mateix Camp i davant el mateix rival que ho fes en Copa, al Municipal de Sant Antoni, per veure les cares (dissabte 18:45 h.) davant l’At. Ciutadella que entrena Damia Bosch.

Els de Noval, després d’una competició del KO un poc irregular, cercaran donar estabilitat al conjunt després d’una Copa en què van ser acumulant resultats a favor i en contra que demostren que l’equip, en renovar-se pràcticament gairebé tota la plantilla, estava encara en fase de formació.

A partir d’ara, els lluissers volen posar tot sobre el camp per anar sumant punts per a superar temporades anterior com a objectiu inicial per, un cop cremant jornades i resultats, la classificació els situés en un lloc o altre per buscar objectius a més llarg termini.

El competir en tots els partits ha de ser la seva principal meta per poder disputar cara a cara cadascuna de les jornades, independentment del rival que tingui davant. L’estrena de la competició els porta de nou a Sant Antoni, on en el partit de Copa els deixa amb la mel als llavis després d’empatar a un davant els vermells. Un gol de Guiem a l’equador de la segona part va ser neutralitzat en els instants finals per l’equip de Ponent. Ja en el partit celebrat al Municipal de Ses Canaletes, els de Bosch es van imposar per un mínim 2-3 en la qual era en aquells dies la sisena jornada, primera de la segona volta.

Al final de la competició, els de Bosch després enllaçar victòries amb derrotes en les ultimes jornades van acabar en una meritòria tercer posició, encara que demostrant que defensivament són un rival una mica innocent en acabar la competició amb 33 gols en contra en els 10 partits disputats, si bé cal destacar, que el 10-2 que li endósa la UD Mahon en la vuitena jornada els va fer comptabilitzar moltes gols en contra en el seu caseller.

Els de Noval per la seva banda, van finalitzar en ultima posició del seu grup, encara que donant senyals que aquest grup pot sorprendre qualsevol malgrat la seva joventut, si aconsegueix minimitzar els errors individuals. Amb la veterania de Bruno, Guiem, Luis Martinez, David Carreras i Xiscu Palliser, que han de donar un pas endavant, sinó l’han donat ja, per estirar i fer madurar als seus companys en una Lliga en què volen sentir-se protagonistes un cop conjunta la plantilla.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com