Presentació Copa de Pasqua Palmadona de Volei Base Femení

11 abril 2017 | Por | Categoria: General, Volley
Copa Pascua Palma Dona

Copa Pascua Palma Dona

Presentació Copa de Pasqua Palmadona, 260 esportistes participaran a la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení.

El Poliesportiu Municipal Son Cotoner i el Poliesportiu CIDE acolliran 60 partits de les categories infantil, cadet i juvenil

 Susanna Moll: “Aquesta competició posa de manifest l’auge del vòlei femení, que creix amb força i es consolida gràcies a l’esforç d’esportistes i d’equips que lluiten per a arribar a dalt de tot”

 Palma, 11 d’abril de 2017.-La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el president del Club Voley Ciutat Cide, Toni Figuera, han presentat avui a Cort la Copa de Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení. A l’acte, hi han assistit també el director General d’Esports, Sergio Rodríguez, i la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besné.

La competició es durà a terme els dies 13 i 14 d’abril i congregarà a 260 esportistes de les categories femenines infantil, cadet i juvenil al Poliesportiu Municipal Son Cotoner i al Poliesportiu CIDE. Els 20 equips participants, provinents de diferents municipis de Catalunya i de les Illes, disputaran un total de 60 partits en 5 pistes.

Moll ha animat a la ciutadania a assistir a aquest esdeveniment gratuït i ha destacat que “aquesta competició posa de manifest l’auge del vòlei femení, que creix amb força i es consolida gràcies a l’esforç d’esportistes i d’equips que lluiten per a arribar a dalt de tot”.

Toni Figuera, per la seva banda, ha “agraït” a l’IME i a l’Ajuntament de Palma el suport per la segona edició d’aquest torneig que enguany s’ha inclòs al programa Palmadona. “A veure si aconseguim cridar l’atenció i sumam més participants any rera any”, ha dit Figuera, que ha remarcat que “no estan tancats a créixer en properes edicions”.

Amb la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení l’IME tanca la seva segona edició del programa Palmadona, de dona i esport, que començà el passat 4 de març i que ha programat un total de 13 esdeveniments i actes dedicats a la dona i l’esport.

 

Deje su comentario