ÀUDIO BIEL GUASP: «EL DERBI SERÀ UN PARTIT GUAPO PER A JUGADORS I AFICIÓ

15 enero 2018 | Por | Categoria: -Portada, 2ª División B, Futbol, General
Biel Guasp

Biel Guasp

La plantilla ha entrenat avui dematí. Els jugadors titulars ahir en la victòria contra el Formentera han fet recuperació, mentre que els suplents i no convocats han entrenat al camp. La bona notícia és que han tornat al grup tant Francesc Fullana (superat el seu procés gripal) i Gerard Oliva (amb molèsties a l’esquena durant vàries setmanes). Carl Klaus segueix en mans dels serveis mèdics per controlar l’evolució del seu ull.

altavoz   Adjuntam àudio de Biel Guasp.

 

Biel Guasp: «Moltes ganes de guanyar a ca nostra, contents i intentar allargar aquesta ratxa. Ahir s’equip va estar bé, els darrers minuts teníem por de perdre els punts, però l’equip ha agafat l’idea que vol el míster i millor que altres vegades. Anava condicionat per si veia targeta perquè volia jugar el derbi. Encara no he jugat mai a Son Moix, hi vaig entrenar amb l’etapa al Mallorca. Necessitam els 3 punts i serà un partit guapo pels jugadors i l’afició. Feim un alè amb la victòria d’ahir però no ens podem despistar. És mal de dir que el Mallorca no arriba en un bon moment. L’afició sempre ens dóna suport sigui on sigui i la necessitam allà dedins«.

Comentarios cerrados

  • Mantente informado