El millor vòlei femení es dóna cita aquest cap de setmana al Trofeu Ciutat de Palma

4 octubre 2018 | Por | Categoria: -Destacados, General, Volley
Trofeu Ciutat de Palma de Vòlei Femení 2018

Trofeu Ciutat de Palma de Vòlei Femení 2018

El JS Hotels CIDE, l’Avarca Menorca i l’Argar Surmenor disputaran el torneig al Poliesportiu Municipal Germans Escalas

 Antoni Noguera: “El JS Hotels CIDE és un exemple, és un plaer tenir aquest equip a Ciutat que representa el millor nivell de vòlei a Mallorca”

Palma, 4 d’octubre de 2018.- Avui s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palma el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol Femení, que tindrà lloc els dies 6 i 7 d’octubre al Poliesportiu Municipal Germans Escalas, amb entrada gratuïta. L’equip local, el JS Hotels CIDE, es disputarà el trofeu amb l’Avarca Menorca i l’Argar Surmenor.  El batle de Palma, Antoni Noguera, ha elogiat al club a la seva intervenció “El JS Hotels CIDE és un exemple, és un plaer tenir aquest equip a Ciutat que representa el millor nivell de vòlei a Mallorca”, ha dit. També ha destacat les “dificultats que tenen les dones al món de l’esport” i ha convidat a tothom a “assistir als partits d’aquests cap de setmana perquè l’esport femení necessita el suport de tothom”.  El president del club, Antoni Figuera, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, de la Federació i dels patrocinadors per organitzar aquest torneig i ha convidat a tots els mallorquins als tres partits del Trofeu Ciutat de Palma que es duran a terme dissabte i diumenge i on també es disputarà el primer partit de la lliga regular.  La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat que “les dones han de fer un doble esforç i per tant són un doble referent pels nostres joves” i ha convidat als ciutadans a aquest esdeveniment gratuït “on podrem veure el millor vòlei, vòlei amb majúscules” A l’acte també han assistit el director general, Sergio Rodríguez; la presidenta de la Federació Balear de Voleibol, Dolores Besné; el regidor del grup municipal Ciutadans, Josep Lluís Bauzà; el director comercial de Roc Hotels, Andrés Fullana, i Helena Bravo, en representació de les jugadores del JS Hotels CIDE.  El JS Hotels CIDE ha posat en marxa una nova campanya de socis: #tutambienjuegas, per a tots els aficionats que vulguin ajudar a consolidar aquest projecte alhora que a millorar les condicions i l’aposta social i esportiva de l’entitat. Qualsevol persona que es pot donar d’alta a través de la pàgina web del club www.voleyciutat.com.  Enguany, com a novetat, el club JS Hotels CIDE retransmetrà els partits locals a través d’streaming, una millora que l’equip ofereix als seguidors dins l’era digital.

 

 

Deje su comentario