BUNYOLA DIADA DE VOLEIBOL REIS 09

7 enero 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley
Jesus Macarro

DIADA DE VOLEIBOL

Albun fotos

El passat diumenge el pavelló de Son Serra fou l’escenari de la diada de Reis que sol organitzar el CV Bunyola, i que aquest any ha contat amb la col•laboració del CV Pòrtol.

Més de 90 persones varen gaudir jugant desde les 10:00 del matí fins les 22:00 del vespre, en categories aleví, infantil, cadet, juvenil i senior (pares i mares).

L’esport, es donà la mà amb sorpreses, premis i regals, tenint sempre present la combinació entre l’aspecte lúdic, esportiu i social.

Al final de la jornada, es va disputar un partit amistós d’exhibició, amb jugadors i jugadores de ambdós clubs, i després es va fer una picada per clausurar la diada.

Degut a l’èxit d’aquesta experiència pilot, el CV Bunyola ja está pensant en l’organització de una competició de trivolei per Pasqua, d’incripció oberta a tothom.

Des del Club, es vol donar les gràcies a totes les persones que han col•laborat, al CV Pòrtol per la seva assistència i al regidor d’esports de l’Ajuntament de Bunyola per la seva col•laboració.

no se han encontrado imágenes

Informa: deportebalear.com / Fuente: redacción deportebalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com