nfantil Masc. Preferent: Moviments de Terres Perelló 71 – Sporting Ciutat de Palma 42

27 enero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Bàsquet Base Molt bon segon temps

Merescuda i treballada victòria dels infantils sollerics davant un Sporting Ciutat de Palma que, tot i ocupar dels darrers llocs de la classificació, donà cara al llarg dels 40 minuts.
La diferència d’actitud mostrada per ambdós equipos provocà que la diferència física i tècnica favorable als de la Vall fos gairebé imperceptible al llarg de la primera part. No seria fins a manca de dos minuts pel descans, amb el marcador 26-22, quan els sollerics s’adonarienq ue canviant l’actitud les coses funcionarien millor. Així, un darrer parcial de 9-0 va permetre que la diferència s’ampliés als 13 punts (35-22).
Precisament la millora d’actitud conduí als sollerics a realitzar un tercer període pràcticament perfecte, tant en defensa com en atac, anotant un parcial de 26-10 que deixava el partit sentenciat (61-32).
Al darrer quart, els sollerics es mostraren més desencertats en atac, errant clares ocasions per sumar més punts, però tot i que no aconseguiren ampliar la diferència, al menys evitaren que el rival l’escurçàs, doncs en defensa aconseguiren mantenir el nivell, arribant a la fi del partit amb el marcador final de 71-42.
Malgrat que tot l’equip acabaria jugant a un bon nivell, cal destacar les actuacions de Salvador Reynés, aplicant-se en defensa i fent jugar els companys i sumar punts en atac, i Toni Marroig, fent un bon treball en l’aspecte rebotejador i anotador, a més d’algunes accions defensives molt interessants.
Informa:deportebalear.com /fuente:joventutmariana.com