TERCERA JORNADA BÀSQUET ESCOLAR. CAMPOS, 7 DE FEBRER

10 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Segueix el domini dels “A” felanitxers a la categoria Benjamí

.

Iniciació Sant Alfons 10 – 42 Joan Capó A

(7 de febrer)

Iniciació Joan Capó B 4 – 12 BC Santanyí

Benjamí Joan Capó A 47 – 12 CB Porreres

Benjamí Joan Capó B 30 – 10 Campos

Benjamí Sant Alfons A 59 – 6 BC Santanyí B

Benjamí Sant Alfons B 0 – 50 BC Santanyí A

A una jornada on, desgraciadament, cal destacar la falta de previsió per part de l’organització en aspectes com la puntualitat o les retxes del camp (inexistents algunes), els esquips felanitxers deixen un balanç de 3 victòries i 2 derrotes.

L’equip iniciació B del Joan Capó segueix el seu camí d’aprenentatge al seu primer any dins el món de la cistella. Molta lluita i oportunitats potser, de fer més punts.

Dins la categoria Benjamí continuam amb un camí inevitable cap a la decisió del campionat, que serà quan se trobin els dos equips A de la Vila. Tot dos, amb un bon joc en equip i molt superiors als seus rivals com el marcador indica. Destaca que als seus respectius partits és extrany trobar jugadors sense anotar. Una altra història és quan xerram dels “B”… per una part els blaus, que duen una sèrie d’anys jugant i entrenant i passaran el curs amb derrotes, però amb qualque victòria com aquesta darrera, la primera, amb sis jugadors anotant punts. Per l’altra banda, els de Sant Alfons, tots molt joves, amb gran quantitat de novells, i que tenen dificultats per anotar (encara no duen cap cistella en lloc), però que fan molta feina i no donen cap pilota per perduda. Ànims a tots ells!!!

La propera jornada, com a novetat, l’horabaixa de dissabte, a Porreres.

Informa:deportebalear.com //fuente:clubjoancapo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com