TERCERA JORNADA BÀSQUET ESCOLAR. CAMPOS, 7 DE FEBRER

10 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Segueix el domini dels ‚ÄúA‚ÄĚ felanitxers a la categoria Benjam√≠

.

Iniciació Sant Alfons 10 Р42 Joan Capó A

(7 de febrer)

Iniciació Joan Capó B 4 Р12 BC Santanyí

Benjamí Joan Capó A 47 Р12 CB Porreres

Benjamí Joan Capó B 30 Р10 Campos

Benjamí Sant Alfons A 59 Р6 BC Santanyí B

Benjamí Sant Alfons B 0 Р50 BC Santanyí A

A una jornada on, desgraciadament, cal destacar la falta de previsió per part de l’organització en aspectes com la puntualitat o les retxes del camp (inexistents algunes), els esquips felanitxers deixen un balanç de 3 victòries i 2 derrotes.

L’equip iniciació B del Joan Capó segueix el seu camí d’aprenentatge al seu primer any dins el món de la cistella. Molta lluita i oportunitats potser, de fer més punts.

Dins la categoria Benjam√≠ continuam amb un cam√≠ inevitable cap a la decisi√≥ del campionat, que ser√† quan se trobin els dos equips A de la Vila. Tot dos, amb un bon joc en equip i molt superiors als seus rivals com el marcador indica. Destaca que als seus respectius partits √©s extrany trobar jugadors sense anotar. Una altra hist√≤ria √©s quan xerram dels ‚ÄúB‚Ä̂Ķ per una part els blaus, que duen una s√®rie d‚Äôanys jugant i entrenant i passaran el curs amb derrotes, per√≤ amb qualque vict√≤ria com aquesta darrera, la primera, amb sis jugadors anotant punts. Per l‚Äôaltra banda, els de Sant Alfons, tots molt joves, amb gran quantitat de novells, i que tenen dificultats per anotar (encara no duen cap cistella en lloc), per√≤ que fan molta feina i no donen cap pilota per perduda. √Änims a tots ells!!!

La propera jornada, com a novetat, l’horabaixa de dissabte, a Porreres.

Informa:deportebalear.com //fuente:clubjoancapo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com