U.E PETRA 8-1 ALGAIDA

10 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol

lunes 9 de febrero de 2009

.

U.E PETRA: Cosme, Pujades, Roig, Mascaró, Victor, Femenies, Toniet, Serralta, Santan, Vanrell i Mestre. També jugàren: Tòfol, Morlà, Servera i Bibiloni.

Dissabte 17.30 hores, NA CAPITANA.

Com una pelicula subrealista, com qui no el se creu, una bocanada d’aire fresca va arribar el dissabte a Na Capitana, com aquell nin petit enrabiatat perque no li surten les coses, es sap i es veu millor de lo que diu la gent, així fou el Petra Dissabte, un equip ambiciós en sed de fer gols, això si el rival era un munt de despropòsits, increible aquest equip, pocs s’expliquen perque no va per derrera del tot. Pocs s’imaginaven (ni els més optimistes) que el partit fos aixi, els grans vencedors del duel foren Mestre i Santan, que van veure com la seva nòmina de gols es veia incrementa considerablement un;(santan 2 gols), i de escàndol l’altre;(mestre 5 gols). Feia estona i quan dic estona era molta estona que no es disfruta i es vivia un partit tant tranquil.

El partit comença per dir-lo d’alguna manera normal, el Petra dominant i l’Algaida tirant la línea al mitj del camp (quin suicidi vaig pensar jo, i supòs que més d’un), i així fou amen dels greus errors que van fer els defenses de l’Algaida en els dos primers gols que pareixien una pelicula de rialles…,en un es van xocar el defensa i el central i van deixar la pilota morta perquè Mestre marcàs el primer del seu compte, en l’altre el central va patinar. A part de Mestre i de Santan va marcar també Vanrell un gol amb la punteta del peu. Destacar un incident que es va dur a terme el descans quan els jugadors del Petra ja havien enfilat els vestidors, un jugador de l’Algaida va agafar la tapa que cobreix els aspressors i el va llançar amb mala llet, això provoca una discussió amb més de un simpatitzant del Petra, però no va anar a més.Al descans es va arribar amb el marcador clar de 4-0 a favor del Petra.

En la segona part el seu porter que estava tocat, va deixar el camp i això va provocar(ja que no hi havia porter reserva) que pases un jugador de camp, i així si que fou un desastre l’equip visitant, ja que el porter pareixia un central més jugant molt adelantat. Al transcurs de la segona part es va donar entrada als jugadors menys habituals aquesta temporada, que van cumplir amb bona nota, es van lograr 4 gols més que facilment podrien haver estat 6 o 7.

El partit va acabar amb l’Algaida desfet i el Petra content d’haver brindat a la seva afició un partit brillant, esperam que això no sigui flor d’un dia, que no sigui un cop de sort, que l’equip agafi coratje i es vagui per envant que encara hi ha temps de tot…..

El Crack-Mestre- Va fer cinc gols i en hagues pogut fer un parell més.

El Dandy- Toniet- Un gol seu amb vaselina inclossa que no va pujar al marcador fou de lo milloret del partit.

Els pardillos- Defensa Algaida- Es difil de imaginar fer-ho pitjor del que aquesta defensa el va fer.

Els durs-…….- Cap entrada a destemps només la picabaralla del descans a destacar.

El Millor-Santan- Es multiplica a l’hora de robar balons i es creix a l’hora de definir, està en un estat de forma inmens.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com