TV de Mallorca oferirà els partits del SJM a la Copa de la Reina en directe

5 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Televisió de Mallorca anuncià ahir mateix que tots els partits que disputi el Sóller Joventut Mariana a la fase final de la Copa a Salamanca seran retransmesos en directe. D’aquesta manera, demà mateix, a partir de les 16 hores, s’iniciaran les connexions per a la retransmisió en directe del partit que enfrontarà el nostre equip amb el de Lucas Mondelo, l’Olesa Espanyol. La narració del xoc correrà a càrrec de Manel Farrera amb els comentaris de Rafa March.
En cas de guanyar, TV de Mallorca ja ha anunciat que oferirà el duel de semifinals, a disputar dissabte e les 17 hores.
Sens dubte, una gran notícia per als sollerics que no s’han pogut desplaçar a Salamanca, que o bé el podran seguir tant per televisió com per internet, accedint a la tv online d’aquest canal.

Redacción: Deporte Balear

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com