Derrota inmerescuda després de la pròrroga

10 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

+QD Joventut Mariana 65 – Ses Salines 68

Efectivament, l’equip del Joventut Mariana, ahir diumenge va merèixer una mica més de sort. El partit contra un rival de característiques semblants i que tenia el mateix nombre de victòries que el nostre representant començava amb un clar desavantatge: per una banda les absències de jugadores com Homs i Bolívar, a Salamanca amb el primer equip, i la de Cabrerizo, malalta, i per altra l’estat físic de Delgado i Coll que pràcticament no van poder entrenar durant la setmana, van dificultar les rotacions habituals. Malgrat aquestes circumstàncies, les nostres jugadores van demostrar una bona actitud, van lluitar i, fruit de tot això, van poder assolir un encontre equilibrat: 14 – 16 (minut 7), 27 – 27 (minut 15), 35 – 36 (minut 20), 40 – 44 (minut 27)… I quan al minut 38 el marcador reflectia un 54 – 61 i la derrota pareixia segura, des de la defensa es va igualar el partit i finalitzà 62 – 62. Començava la pròrroga i en aquest període extra es van perdre de manera incomprensible algunes pilotes i s’erraren tirs de personal vitals. Així i tot, quan restaven segons per acabar la pròrroga, amb el marcador 65 – 66 es van fallar dos tirs lliures que van ser determinants.
Cal destacar que va formar part de l’equip la jugadora júnior Bàrbara Reinés.

Anotadores: Redondo 3, Salom 5, Cañellas 9, Amengual 2, Roca 21, García 9, Delgado 10, Toledano 4.

Informa: Deporte Balear //fuente: joventutmariana