CLAUSURADES LES JORNADES DE FUTBOL BASE A CAPDEPERA

24 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Jornadas Futbol base Capdepera

Durant tres setmanes s’han celebrat les Jornades de Futbol Base a Capdepera. L’Escola d’Entrenadors de la FFIB ha valorat molt positivament la participació i l’interès de les ponències presentades.

A la jornada de clausura, Antoni Lluis Servera, preparador físic del Reial Mallorca, va parlar de models de cantera tenint molt en compte que “Tots els camins son vàlids si es respecten les fases de creixement del nin així com les normes ètiques que manen a la societat”. També va parlar des del seu punt de vista dels objectius de cada club segons sigui la seva finalitat ja sigui per competició o formació tot i que creu que les dues formes d’entendre la fase d’aprenentatge no han d’estar renyides. A continuació ens va fer un repàs de com es fa feina al futbol base del RCD Mallorca quedant ben clar que l’objectiu del club és el rendiment dels jugadors enfocats a la competició amb treballs molt específics per cada categoria.

Per acabar la jornada, es va iniciar el col·loqui amb la resta de convidats, entre els que hi havia l’ex-futbolista Miquel Àngel Moyà, el President de la Federació, Miquel Bestard, i el Tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Bartomeu Pascual. El públic va intervenir d’una manera molt activa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com