El Tànit demostrà perquè és el líder

24 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

QD Joventut Mariana 51 – Tànit Eivissa 89
Efectivament, el Tànit va demostrar ahir diumenge a Sóller la seva condició de líder indiscutible de la categoria. El partit va començar favorable a les eivissenques, doncs en el minut 4 el marcador mostrava un clar 2 a 15. El domini era absolut: encert des de la línia de tres punts, contratacs, domini dins la zona… Però arribà la reacció del nostre equip i el marcador s’ajustà una mica.
De fet el Joventut Mariana guanyà el segon quart (16-14) arribant al descans amb una desavantatge de 14 punts (29-43).
Començà el tercer quart molt bé pel nostre equip i a l’equador del mateix, l’electrònic d’Es Puig assenyalava un certament ajustat 37-47. Però aquí s’acabà la història del partit: un parcial de 3 a 19 per l’equip visitant deixà sentenciat l’encontre.
El darrer quart serví, sols, per demostrar el potencial del conjunt rival, sense ningú que pràcticament li pugui fer ombra en aquesta competició.

Anotadores: Cañellas 10, Bolívar 4, Homs 13, Roca 5, Garcia 3, Delgado 12, Toledano 4.

Informa: Deporte Balear  fuente: joventutmariana