El Mariana no estrenarà dissabte Son Angelats per les goteres que han aparegut

1 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
 Son Angelats, Soller

El Sóller Joventut Mariana no jugarà dissabte al nou pavelló de Son Angelats. Quatre dies abans de l’estrena de la nova instal.lació esportiva, la pista de joc ha hagut d’esser coberta amb plàstics degut a vàries goteres que s’han detectat a l’estructura metàl.lica que cobreix el poliesportiu.

Tres setmanes després que s’hagués anunciat la disputa d’un partit oficial de Lliga Femenina, club i Ajuntament han hagut de tornar enrera aquesta decisió. Les deficiències en l’estructura de la instal.lació han provocat que l’estrena de la infrastructura s’ajorni sine die.

A hores d’ara, conjuntament amb l’empresa adjudicatària de les obres, es treballarà en la reparació de la coberta perquè la pista de joc no es faci malbé.

Informa: Deporte Balear  fuente:   saveu.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com