OH DECO SB GUANYADOR DEL PREMI FALAGUER

25 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Maria Antònia Gelabert,

El cavall de J. Lliteras M. guanya el premi reservat als millors nacionals de tres, quatre i cinc anys.
La reunió nocturna d’aquest divendres a l’Hipòdrom Son Pardo comptat amb vuit curses més una de minitrot.

La carrera més destacada era la quarta del programa, el Premi Falaguer, un mà a mà entre 5 dels millors productes nacionals de 3, 4 i 5 anysdamunt 2.150 metres.

New Star Blai ha sortit en primera posició però abans d’enfilar la recta d’enfront Oh Deco SB ja era davant. Els cin participants han rodat més de 700 metres en fila indiana encapçalats per Oh Deco SB i New Star Blai, Omar de Font, Oh Tap In HM i Omni Maker SB seguint la seva estela. L’egua menorquina s’ha obert a l’exterior al segon pas por les tribunas. Oh Deco SB ha passat primer a 1.000 metres del final amb un parcial discret d’1.19’8. Al revolt següent Omar de Font i Oh Tap In HM s’han situat a la cua d’Omni Maker SB qui poc a poc ha remuntat fins situar-se a laltura d’Oh Deco SB. Aquests dos exemplars s’han disputat el triomf als darrers metres. Oh Deco SB ha aguantat per la corda la pressió d’Omni Maker SB i s’hab imposat rodant a 1.17’8 de mans de Mateu Riera. Omni Maker SB ha finalitzat segona amb el mateix crono amb Manolo Rubio. Ha completat el podi Oh Tap In HM a 1.18’0 amb el seu propietari Juan Antonio Horrach.

La segona de les destacades era el Premi Club de Dames del Trot, on les dones menadores havien de fer un recorregut de 2.150 metres.

La guanyadora ha estat Maria Antònia Gelabert, qui a les regnes de Le Roi Ly s’ha imposat, després de superar a la resta de contrincants per l’exterior de la pista als darrers 50 metres. El cavall de la Quadra H.M. ha fet un temps d’1.17’7. En segon lloc ha arribat Lasparkino. El producte de la Quadra Mauritius ha puntuat a 1.17’7 de mans de Marga Servera. La tercera plaça l’ha assolit Jason du Mottage de la Quadra Ladil qui amb Tinita Pocoví al cabriol ha fet un crono d’1.17’8.
La tercera destacada del programa era el Premi Club d’Amateurs i Propietaris on els membres d’aquesta associació havien de dirigir cavalls nacionals damunt 2.600 metres.

Per a més informació contactar amb Irene Matas Mòbil: 648.260.277 La guanyadora de la prova ha estat Nuba di Monmes. L’egua de la quadra Son Sama ha fet una reducció d’1.19’6 a les ordres de Xesc Martí. En segon lloc ha trepitjat la meta Miss Charry de la quadra Ca’n Burell qui menada per Gaspar Juan ha fet una mitjana d’1.19’6. La tercera plaça se l’ha adjudicat Mexhammer Marino
de la Quadra Manera Ors. Aquest producte, a les ordres del seu propietari, Rafael Manera, ha fet un crono d’1.19’6.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com