Mage du Martellier, Trébol, Ursus LL.M, i Kent Barbes guanyen els premis Ajuntament de Palma

3 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Les curses de nacionals i la de poltres han estat les més disputades de la jornada hípica d’avui

Un horabaixa de temps primaverals ha envoltat la celebració dels Premis Ajuntament de Palma amb un hipòdrom de Son Pardo que ha tingut les graderies prou poblades. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Maribel González, acompanyada del nou president del’IEHM, Agustí Mascaró, i del president de la Gestora de la FBT, Joan Llabata, ha  fet entrega dels trofeus als respectius guanyadors.

La categoria de trot muntat ha obert la sèrie dels premis especials amb un final molt disputat entre el guanyador, Mage du Martellier, conduït per J. Fluxà (1’17”4) i Mikado d’Echal amb Marga Servera (1’18”3), qui ha controlat la cursa fins als darrers 50 metres. Magic Bay amb E. Sáez ha quedat tercer.

Emperò per emoció la de la quarta carrera a la categoria de nacionals i amb un Trébol trepidant (1’13”6), amb Biel Pou, que ha sobrepassat a Magistral, menat per Antoni Valls just a la línia de meta. El tercer lloc ha estat per Oh Deco SB (1’13”8) amb J. Antoni Riera.

Pel que fa a poltres, els aspirants al Gran Premi Nacional 2011 han ofert un final d’infart amb un victoriós Antoni Frontera a les regnes d’ Ursus LL.M (1’18”0), per davant d’Un d’en Fliper, pilotat per Joan Antoni Riera (1’18”1). La tercera posició ha estat per UP Chancen GM amb P.J.Pascual.

La sisena carrera, reservada a internacionals, el favorit Kent Barbes no s’ha deixat sorprendre i Antoni Frontera ha sumat la seva segona victòria de la tarda (1’14”3) per davant de Kola Tonic, amb Joan. A. Riera (1’14”9) i amb Koch Mar amb D.Fernández (1’15”0).

A la carrera de minitrot, amb 9 ponis en cursa, el vencedor ha estat Bombon PR amb J. Fuster, seguit de Sputnik, amb B. Llobet i tercera posició per a Licos HM amb G. Horrach.

Pel que fa al Premi Club d’Amateurs i Propietaris, el guanyador ha estat Numbela de Kor, amb Joan A. Coll (1’18”0), seguit de Sancho Blai i de Oequina de Flor.

Fotos: Arribada de la categoria de trot muntat, i entrega de premis de la resta de carreres Premi Ajuntament de Palma.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com