Presentació de Tinita Pocoví com a representant nacional a l’Europeu d’Aprenents

30 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
FBT

Demà dimecres, 31 d’agost, es durà terme la presentació de Tinita Pocoví Salleins (Algaida, 1993) com a representant del trot nacional al XXVI Campionat Europeu d’Aprenents,  que tindrà lloc aquest proper cap de setmana a la ciutat d’Ufa (Rússia).

 

L’acte tindrà lloc a la sala de premsa de Son Pardo, a les 12,30 hores. Hi seran presents la consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Catalina Soler, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Colau Gómez, i el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata.

 

Ens agradaria comptar amb la presència del seu mitjà, tot i esperant que es pugui fer ressò d’aquest esdeveniment que tindrà la participació d’una de les grans promeses del trot nacional.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com