RESULTATS MANACOR 1 AGOST 2009

3 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Resultados Manacor Una setmana més tenim els resultats de les carreres disputades el passat dissabte 1 d’agost a l’hipòdrom municipal. Va ser una reunió molt animada amb una afluència de gent molt important per veure aquest premi Comercial Cladera, carrera molt competitiva durant tot el seu transcurs i que va resultar, tal i com es va preveure, de molta qualitat tant pels seus participants com pel seu esdeveniment. La distancia general de la reunió de 2.700 mts., recuperada després de molt de temps sense haverse programat, va donar tota una sèrie de proves amb molt de caràcter tàctic. Creim que ès un encert recuperar les tradicionals distancies llarges que també, a la seva manera, afavoreixen l’espectacle.

En quant a resultats econòmics va ser una reunió de tràmit però amb xifres bastant bones, un import net de joc de 5.656€ que sumat a les matrícules suposen 7.471€ lo que permet un increment de premis de 1.037€ es a dir un 27,76% més, de 3.735€ inicials arribam als 4.772€.

Son xifres molt raonables, sobretot si tenim en compte que dissabte només es celebraven 7 carreres i el fons més important, a part dels que provenen de les matrícules, era el de quartet amb 1.497€ inicials. Aquest fons va quedar desert i per dissabte dia 8 hi haurà um fons de quartet de 2.613€.
Com exemple s’ha de resaltar que la carrera menys dotada va passar de 375€ a 490€ en premis i el Premi Comercial Cladera de 1.200€ va passar a 1.459€, lo que suposa que OH DECO SB podrà ingressar 730€ en lloc de 600€ com figurava inicialment en el programa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com