TORNEIG SECF EGUES 2009

11 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
FBT

La SECF amb col·laboració amb la FBT organitzarà aquest any 2009 un torneig per a egües Trotteur Français. Una primera edició d’un torneig que es preten que en els propers anys tengui continuitat i arribi a superar la dotació del Torneig SECF (també obert a les egües) que es ve disputant els darrers anys.

La intenció és que aquest torneig d’egües es realitzi de la següent manera. Dues proves puntuables dotades amb 2.500 € cada una, una a Manacor (3 d’Octubre) i l’altre a Son Pardo (12 d’Octubre) i una final a Manacor la víspera del Gran Prix des Balears (17 d’Octubre) dotada amb 5.000 €.
La SECF destinaria un total de 10.000 € exclusivament a la celebració d’aquest torneig, no es poden destinar a cap altre carrera. De no celebrar-se el torneig, sigui quin sigui el motiu, no es rebran aquests 10.000 €.
Des de la FBT s’ha comprovat que el nombre d’egües TF a les Balears no és actualment suficient per realitzar el torneig. Per aquest motiu, i conjuntament amb la SECF s’elaborarà una recerca d’egües que compleixin amb tota un sèrie de requisits per tal de poder correr el torneig. Una vegada elaborada la llista d’eugues a vendre i amb un nombre de compradors suficient s’organitzaria una visita organitzada per la FBT i la SECF a centres d’entrenament a França on es podrien provar les egües i tancar els acords de compra-venda. Aquesta visita a les quadres seria el 22 o 24 de Setembre. S’organitzaria, de la mateixa manera, un transport conjunt a fi de facilitar el desplaçament de les egües a les Balears i abaratar-ne els costs. El transport partiria el mateix cap de setmana del 26 de Setembre.
En principi, el preu fixe d’aquestes egües serà de 6.000 €. Seran egües a punt de correr que haguin guanyat un mínim de doblers durant els darrers mesos i amb certificat veterinari que certifiqui la salut de l’animal en el moment de la compra. Ni la FBT ni la SECF garantiran la transacció, simplement la facilitaran en la mesura de lo possible.
És molt important que els possibles compradors interessats es posin en contacte amb la FBT abans del 31 d’Agost per tal d’elaborar una llista de possibles compradors i organitzar així una visita amb garanties.

Atentament,

La junta directiva de la FBT

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com