ENGEGADA DE L’EUROPEU D’APRENENTS

4 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
El grup de menadors amb Antoni Nadal, el president de la FBT i el president de la UET

El Balneario Illetas ha acollit aquesta nit la presentació del Campionat Europeu d’Aprenents, amb la presència de les màximes autoritats del trot balear, el secretari de l’UET i els menadors que participaran a la competició.

Aquesta nit s’ha presentat al Balneario Illetas, a la popular platja amb el mateix nom, el Campionat Europeu d’Aprenents que es durà a terme a l’Hipòdrom Son Pardo demà divendres.

L’acte l’ha obert el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal, que ha ressaltat la satisfacció que suposa per a Mallorca frer d’amfitriona d’aquest tipus de competicions.

El president de la Federació Balear de Trot, Francesc Parera, ha recordat la importància que te que es compti amb els hipòdroms illencs per poder albergar aquestes proves.

L’acte l’ha tancat el secretari de l’Unió Europea del Trot, Peter Truzla, que ha donat les gràcies a les institucions balears per fer d’amfitriones i ha recordat que és una tasca molt complicada organitzar aquestes competicions.

Després del parlament s’ha fet la presentació de cada un dels conductors i se’ls ha obsequiat amb un siurell i una panera de productes típics de Mallorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com