ELS CLUBS DE TERCERA ES POSEN D’ACORD

27 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
.

En una reunió a la Federació, els clubs de Tercera Divisió acordaren facilitar els desplaçaments dels equips amb horaris de partits adequats als vols interinsulars. També varen ser receptius amb el pla de la FFIB de informatitzar la feina dels àrbitres.

ORDINADORS PORTÀTILS PER ALS ÀRBITRES

La reunió, organitzada per la Comissió de Tercera de la FFIB, se va celebrar a la seu de Palma amb assistència de representants dels clubs. El President Miquel Bestard va comunicar el desig de la Federació que els àrbitres de Tercera puguin enviar per Intranet l’acta del partit des dels mateixos vestidors just acabat l’encontre. Per això la FFIB entregarà al Comitè d’Àrbitres ordinadors portàtils que els àrbitres de Tercera Divisió faran servir en els seus desplaçaments.  Els clubs hauran de tenir instal·lada una connexió a Internet i una impressora dins la caseta de l’arbitre. Els representants de Tercera acceptaren la proposta.

FACILITAR ELS DESPLAÇAMENTS DELS EQUIPS

També hi va haver consens en solucionar conjuntament i amb bona voluntat les dificultats de desplaçament dels equips de Tercera quan fan vols interinsulars. Se va acordar decidir els horaris dels partits tenint en compte els horaris dels vols que més convenguin a l’equip que s’ha de desplaçar.

Aixímateix, a través de la Comissió de Tercera s’estudiarà igualar els preus d’entrada als partits d’aquesta categoria.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com