LLIGA NACIONAL- FERRE 2 – LA SALLE 1

27 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
C.E. FERRERIAS

NOVA VICTÒRIA DELS NOSTRES JUVENILS, LA TERCERA CONSECUTIVA QUE ENS COL.LOCA AMB ELS EQUIPS CAPDAVANTERS DE LA CLASSIFICACIÓ AMB 9 PUNTS.
L’INICIA ARROLLADOR DEL FERRE HA SORPRÉS ALS MALLORQUINS QUE S’HAN VIST AMB DOS GOLS DE DESVENTATGE AL MINUT 7 DE JOC. CALAFI, PRIMER, I DESPRÉS JUANJO, HAN ACONSEGUIT BATRE AL PORTER MALLORQUI AMB DOS BONS GOLS.
LA SALLE NOMÉS HA POGUT RETALLAR DISTANCIES A PILOTA ATURADA AL MINUT 20; EL FERRE PERÒ HA SABUT AGUANTAR BÉ LES ENVESTIDES MALLORQUINES I HA ANAT CONTROLANT EL JOC FINS AL FINAL DE PARTIT. NO HI HA HAGUT MASSA OCASIONS CLARES MÉS DE GOL, I EL RESULTAT JA NO S’HA MOGUT.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com