EL GRAN PREMI DE BALEARS SERÀ LA PROVA CENTRAL DEL PROGRAMA DOMINICAL

15 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

DSC_0120_001El diumenge a l’Hipòdrom Son Pardo es durà a terme una jornada de vuit carreres de les que destaquen el Gran Premi de Balears i el Premi Memorial Andreu Ripoll “Joqueis”.
El Gran Premi de Balears, que enguany compta amb la seva tercera edició, és una cursa per a cavalls francesos de quatre i més anys. La carrera té un recorregut de 2.650 metres i una espectacular dotació de 50.000 euros en premis.
Sobre l’arena vuit productes residents a l’Illa competiran amb vuit cavalls desplaçats des de França per a l’ocasió.
Dels que han vingut de França, destaca la participació de Malakite, egua que menarà Michel Verva i que ve de guanyar el Prix Cornulier. Le Retour i Return Money seran els principals opositors de l’egua de Laurent Marly.
Respecte als residents a les Illes, els cavalls amb més possibilitats són Ker Malo, que la passada setmana va fer una molt bona carrera, tot i que quedà distanciat, i que diumenge tornarà a botar a la pista a les regnes de Pilar Estelrich; Luron de Barb que correrà a les ordres del seu propietari Patrick J. Pascual i Kent Barbes, que finalment serà menat per Toni Frontera.
El Premi Memorial Andreu Ripoll per a Joqueis és una prova per a nacionals amb un recorregut de 2.650 metres i un fons de trio especial de 3820,50 Euros. Aquesta cursa es presenta com un duel entre Martiks Blai, de la Quadra Sur Mer i la menorquina Omni Maker SB.

L’egua de la Quadra Llumena Nou Srm tindrà com a conductor a Guillem Andreu, mentre que Martiks Blai comptarà amb la direcció de Toni Frontera.

Altres proves destacades són el Premi Ghost di Monmes “Poltres”, per a productes de dos anys; el premi Biniati de Quick “Aprenents” i el Premi Club d’Amateurs i Propietaris.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com