DISSABTE 24 D’OCTUBRE HIPÒDROM DE MANACOR

21 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Vuit curses de cavalls

La intenció de la jornada de tecnificació del trot és donar a conèixer el món del trot a través de l’experimentació. Un recorregut a través de la vida d’un cavall de carreres condimentat amb l’experimentació de l’esport. Una immersió en l’entorn i l’ambient de les carreres de cavalls.

Les activitats es centren en un dia de carreres. Els visitants de l’hipòdrom de Manacor experimentaràn tots els aspectes del trot. Carreres de distintes modalitats, cavalls d’exhibició, apostes,… .
Hi haurà una exposició de cavalls on els visitants veuran exemplars de distintes edats entenent la vida d’un cavall de carreres. S’exposaran també els enganxes i arnesos que du un cavall de carreres així com els menjars i farratges i professions relacionades amb el món.
Però l’experiència anirà molt més enllà, els visitants que vulguin podran experimentar l’adrenalina de la competició a través de carreres d’exhibició amb sulkys de dues places. Els que no vulguin o no puguin participar a la carrera tendran l’opció d’experimentar la velocitat i l’adrenalina des d’una mica més de distància amb un cotxe que circula paral·lelament a la carrera.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com