PRESENTACIÓ DEL GRAN PREMI DEL CRIADOR DELS 5 ANYS

21 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Antoni Nadal, Antoni Carreras i Bartolome Tous

Avui s’ha presentat a la Sala VIP de l’Hipòdrom Son Pardo el Gran Premi del Criador dels 5 anys. Aquesta clàssica de l’Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Trot, reunirà 16 dels millors nacionals de la generació “N” en dues semifinals. Els quatre primers classificats d’aquestes curses, amb un recorregut de 2.150 metres, passaran a disputar la final, mentre que els altres quatre participants correran la consolació.
A la jornada de carreres, ASTROT aportarà més de 30.000 euros en premis, dels que 23.129 es destinaran a la final, 4050 a la final de consolació i 1.800 a cada semifinal.
A la presentació hi ha assistit el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal; el president d’ASTROT, Antoni Carreras i el secretari d’ASTROT,
Bartomeu Tous.

Bajate el programa desde AQUI

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com