DOBLET DE TONI FRONTERA

26 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Arribada Criador 5 anys

El menador de Son Ferriol s’imposa a la final del Gran Premi del Criador dels 5 Anys i a la final de Consolació a les ordres de Nit de Llevant i Naronica respectivament.
L’Hipòdrom Son Pardo ha celebrat aquest diumenge les jornades del Criador.
Durant tota l’horabaixa s’han celebrat les dues semifinals, la final i el premi de consolació de la clàssica pels productes de 5 anys, organitzada per l’Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Trot.
A la primera semifinal, amb un recorregut de 2.150 metres, s’ha imposat Nit de Llevant. L’egua de Distribucions Llevant, a les ordres de Toni Frontera, ha fet un temps d’1.16’8. La segona classificada ha estat Nelly P dels Hnos. Pou Frau, qui a les ordres de Toni Riera ha puntuat a 1.17’0. En tercer lloc ha trepitjat la meta Nommel Crack a les ordres de Joan Fluxà ha aturat el crono a 1.17’2. La quarta en trepitjar la meta ha estat Neccia Love a 1.17’2 i amb Tomeu Fuster al cabriol.
Els quatre primers classificats d’aquesta cursa han passat directament a la final.
A la segona semifinal, també amb un recorregut de 2.150 metres el menorqui Nepal ha estat el cavall més ràpid. El producte de les quadres De Ponent, a les regnes del seu propietari, Santiago Salord, ha fet un temps d’1.16’9. En segon lloc ha arribat Neu de Font a 1.17’0 i a les ordres de Joan Toni Riera. La tercera plaça l’ha assolit Nitron di Monmes a 1.17’6 menat per Juan Carlos Rotger. El quart en classificar-se per a la final ha estat Niorki Biniati a 1.17’6 i amb Mateu Riera al
cabriol.
A la final, tambe damunt 2.150 metres Nitron di Monmes s’ha situat davant a la sortida. A la recta següent Nit de Llevant ha agafat l’iniciativa, amb Nitron di Monmes darrere i neu de Font a fer tres.
A la segona curva Nepal ha avançat fins situar-se devora Nit de Llevant. En aquest punt el grup ha fet un parcial d’1.16’9. A la recta d’enfront Nit de Llevant ha agafat una bona avantatge per sobre de la resta de rivals mentre que Nepal ha acabat amb les seves forces. Joan Toni Riera ha atacat per l’exterior amb Neu de Font a la darrera curva i ha intentat sorprendre a Nit de Llevant. L’egua de Distribucions Llevant ha aguantat la primera plaça i s’ha imposat a 1.16’0 a les regnes de Toni
Frontera. En segon lloc ha arribat Neu de Font a 1.16’1. La tercera plaça se l’ha adjudicat Nommel Crack a 1.17’3 menat per Joan Fluxà.
A la final de consolació s’ha imposat Naronica. L’egua de la quadra Ca’n Duran a les regnes de Toni Frontera ha fet un crono d’1.17’0. La segona plaça l’ha assolit Niky d’As Pont a 1.17’3 menat per Juan Carlos Rotger. En tercer lloc ha trpitjat la meta Nina Monsol a 1.17’3 i amb Toni Ripoll al cabriol.
Una altra prova interessant era el Premi Clausura del Torneig d’Aprenents. En aquesta cursa dos joves conductors, Francesc Bennàssar i Jaume Fluxà, es jugaven la plaça per representar a les Balears al proper Europeu que es durà a terme a França. Després de situar-se davant a dues voltes del final, Harry du Cotil, menat per Francesc Bennàssar, ha mantingut el cap durant tot el recorregut. Només a la darrera recta li ha fet front Koch Mar, menat per Jordi Villalonga. Harry du Cotil ha pogut aguantar les envestides del cavall de la quadra H.M. i ha trepitjat primer la
línia de meta a 1.16’1. Amb la segona plaça s’ha ahagut de conformar Koch Mar, que ha fet el mateix temps que el guanyador. La tercera plaça l’ha assolit Javaki d’Argent a 1.16’5 i a les ordres de Miquel Serra.
Així, Francesc Bennàssar serà el representant de les Illes al torneig que es durà a terme l’any que ve a Cabourg.

PULSA SOBRE PARA DESCARGAR

RESULTATS DE LA JORNADA DEL 25 D’OCTUBRE DE 2009

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com