Crònica empreses 11_11_2009

14 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Logo empreses

Joan Capó 50 – Banca March 58


Definitivament ens tenen la mida presa aquests banquers, ja que de 5 enfrontaments amb ells només els hem guanyat un sol cop. Tot i això el partit comença amb nervis per part dels dos equips, arribant al segon quart amb un marcador de 9-10. Ja al segon quart nosaltres sortirem més enchufats i aconseguirem posar-mos 14 punts amunt, encara que només fou un miratge, ja que al descans només estavem 4 punts amunt (28-24). Poc a poc l’equip es desinflà arribant al darrer quart 1 punt per sota (38-39). El quart temps seguí amb la mateixa tònica, nosaltres fallavem molt i cometiem moltes faltes (32 faltes fetes per 16 rebudes) i els contraris vivien dels tirs lliures i nosaltres pràcticament només anotavem al contraatac o agafant el rebot ofensiu. Així ho demostra el pobre percentatge en tirs de camp (21 de 78, incloent un 2 de 20! en triples o un 4 de 16 en tirs fora zona) i un desastre als tirs lliures (6 de 22).

Destacar com a fet positiu el debut d’en Batman que donà minuts de descans a n’en Miquel Perellò i realitzà un partit digne. També es salvaren de la desfeta en Tomeu Gómez aportant 14 punts i corrent al contraatac, n’Arseni roçant les dobles figures capturant 13 rebots i anotant 9 punts i en Marcel que agafà 10 rebots (segur?).

El fet negatiu fou la lesió d’en Gaspar a qui li dessitjam una prompta recuperació. Aquesta setmana no jugam, així que li podrà servir per recuperar-se.

Igualment, pel pròxim partit ja disposarem d’un nou fitxatge que promet molta lluita i moltes ganes. Jejeje. Qui serà? La resposta al pròxim partit.

Jugaren: J.Rotger 2p, T.Gómez 14p, Josep, Batman 4p, Arseni 9p, Xisco Mas, M. Bauza 8p, Jotavi 1p, Gaspar, M. Perelló 6p i Marcel 6p.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com