16 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Han començat debutant els dos equips femenins del Joan Capó.

Molts bons resultats i moltes bones sensasions.

MINI FEMENÍ 98

Porto Cristo: 25 – Joan Capó: 85

Primer partit i primera victòria, no s’hauria pogut demanar un millor començament de temporada.

El partit va ser un partit fàcil marcat pels continus contraatacs (fruit de les 27 pilotes robades) i l’encert de les felanitxeres davall la cistella. De totes maneres, l’equip va pecar de confiat i el quart quart el varem acabar amb un parcial de 14-14, això ens va fer adonar que al bàsquet no es pot donar res mai per segur.

Destacar:

• El bon partit de na Magdalena amb 30 punts anotats, 9 rebots ofensius i 4 rebots defensius.
  • La feinada de n’Andrea tan en atac com en defensa amb 24 punts anotats i 8 pilotes robades.
  • El partidàs de na Júlia.
  • La bona feina en defensa de na Caterina Bermúdez.

Millorar:

• Controlar la pilota en atac, sense tant de nervis i jugant més amples.
  • Els tirs de fora de la zona, que dels 15 tirats només hem varem anotar 1.

Ara, ens queda fer feina i disfrutar del bàsquet.

Jugaren: Ana (2), Gema (5), Maria M. (9), Cata M. (5), Júlia (2), Andrea (24), Cater B. (8), Magda (30) i Júlia.

MINI FEMENÍ 99 – FOTOGRAFIA BENNÀSSER

San Josep: 17 – Joan Capó: 60

Primer debut de les nostres nines a la categoria mini i primera victòria. Des del primer moment les nostres jugadores varen controlar el partit gracies a una molt bona defensa i molta feina en els rebots, cosa que ens va permetre moltes opcions de tir. Cal destacar que varem robar un total de 29 pilotes per 10 de perdudes, i varem agafar un total de 54 rebots. Però no tot varen ser floretes ja que l’atac deixa molt que desitjar degut a la manca de jugades amb equip i les ganes de tirar a cistell. Cal fer més feina en el tir dins zona, escoltar més l’entrenadora i no deixar-se guiar tant pel públic. Enhorabona a les nines per la victòria i esperam que ens serveixi per animar-les i que segueixin així.

Jugaren: Irene 11 rebots i 10 punts, Sara, Mª Antònia Vadell 6 punts, Marga, Aina 6 punts, Antònia 6 punts, Andrea 16 rebots i 14 punts, Marina 5 punts, Sandra 2 punts, Laura 2 punts.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó