Els esportistes adscrits l’escola Balear de l’Esport se someteran a proves fisiològiques per tal de millorar el seu mètod d’entrenament

11 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes

Els esportistes adscrits l’escola Balear de l’Esport se someterán, a partir d’avui, a diferents proves mediques i fisiològiques per tal de millorar el seu mètod d’entrenament i els seus resultats en les competicions en las que participin.

El programa, promogut per l’EBE i el grup d’experts en tecnificació esportiva, té l’avantatge de que genera informes inmediatament una vegada s’ha realitzat la prova i amb aquests resultats els entrenadors i tècnics tenen una eina més per tal de planificar els entrenaments dels nostres esportistes.

Imatges de l’Atleta mallorquí, Guilllem Moreno, quan s’ha sotmès a la prova fisiológica, dirigida pel Dr. Francisco Javier Calderón i el Dr. Pedro J. Benito, ambdós profesors titulars de fisiología humana i de l’exercici, respectivament, de la Universitat Politècnica de Madrid.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com