CAMPIONAT DE BALEARS DE CROSS A SANTA EULÀRIA (07.02.10)

7 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

JCMARIA ÀNGELS MESTRE , 3ª

L´EQUIP CADET FEMENÍ, CAMPIÓ

6 atletes del Club Joan Capó, totes elles de categories femenines, havien estat seleccionades per a participar al Campionat de Balears de cross, bé en la selecció de Mallorca (cadets) bé en la selecció de la Part Forana de Mallorca per al torneig de seleccions infantils.

L´entrenador Cèsar Sánchez ha estat amb elles aquest cap de setmana.

Totes les nostres atletes han tengut una bona actuació en aquesta festa balear del cross celebrada en la localitat eivissenca de Santa Eulària.

Sens dubte el tercer lloc individual de la cadet Maria Àngels Mestre i el triomf per equips a la mateixa categoria són les notes més destacades. També cal destacar que Noelia Galindo (7ª) té serioses opcions de formar part de la Selecció Balear que ha d´anar al Campionat d´Espanya de cross, lloc que té assegurat Maria Àngels Mestre.

C L A S S I F I C A C I O N S

Infantils femenines (2500 m.)

7. Aida Bravo (10.51), 8. Maria Monserrat (10.56), 14. Caterina Bermúdez (11.28)

Cadets femenines (3500 m.)

3. Maria Àngels Mestre (14.36), 7. Noelia Galindo (15.44), 13. Noelia Torralba (16.46)

Equips: 1º JOAN CAPÓ, 23 punts – 2º Xtrem Menorca, 24 punts – 3º C.A. Manacor, 32 punts

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com