Crònica empreses 09/02/2010

10 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

AEAT 57 – Joan Capo 43


El partit resultà més bó de l’esperat, ja que comptavem amb baixes importants. Tot i això, sortirem molt bé al principi del partit, arribant al descans només 6 punts per sota (29-23). El tercer quart, com quasi sempre, fou un desastre, on encaixarem un parcial de 22-4 definitiu. El quart temps serví per maquillar una mica el marcador, ja que els contraris jugaren amb els menys habituals i ens l’enduguerem per 6-16.

Jugaren: Rotger 3p, Xisco Mari, T.Gomez 7p, Josep, Tofol 3p, Batman 3p, Arseni 3p, Xisco Mas 6p, Kasun 16p i Jotavi 2p.

Dir que varem tenir periodistes (bé un) al partit que ens va fer un parell de fotos i avui hem sortit a basquetbalear amb la següent resenya:

“mientras que en Tercera, sudaron tinta los de la Agencia Tributaria para vencer a un Joan Capó que nunca se dio por vencido (53-40) y que al descanso solo perdía de 6 (29-23).

Lliga: 09/02/2010 AEAT 57 – Joan Capo 43 (3)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com