Cronica partitdel Cadet Masculi del C.V.Portol

10 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

Partit jugat el passat divendres capvespre al pavelló de Vilafranca.
Els parcials foren 06-25/08-25/08-25.

Un partit molt fàcil, més de lo esperat, on varen poder jugar tots els jugadors i on varem poder fer proves tàctiques i de posicons per futurs compromisos.

Evidentment no vàrem poder venir a jugar sa totalitat de la plantilla i deixàrem un parell de jugadors perquè ajudessin a entrenar a l´equip juvenil que té molts i complicats compromisos aquestes setmanes.

Hem de destacar, entre d´altres, es gran partit que va fer n´Andreu Català i en Mateu Coll. Un reconeixament a sa feina, a ses ganes i compromís que hi posen tant als entrenaments com als partits.

Seguim animant als jugadors, perquè ara, més que mai, hem de seguir fent feina. Ens queda lo millor de la temporada i amb una mica de sort i ganes de fer feina podem aconseguir els nostres objectius.

C.Voleibol portol
informa Deportebalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com