ALEVINS F-11. FERRE 3 – AT.VILLACARLOS 0.

21 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Els alevins d’en Fredo continuen amb sa bona linea, i en un altra gran partit han guanyat de manera amplia al Villacarlos per 3 a 0, ja desde el principi s’ha vist que seriem els clars dominadors, arribant a porteria de manera constant tinguent gran quantitat d’ocasions peró hem arribat al descans amb un curt 1 a 0 gol d’en Capó, en el segón temps hem continuat amb ganes de fer es gol de sa tranquilitat i ha arribat en es 3 quart quant en Xavi ha fet un gran xut que ha entrat dins porta, encara hem tingut temps per fer es 3 gol que l’ha fet en Toni.
Amb aquest resultat continuarem a dalt de sa classificació, i mostrant una molt bona imatge en cada partit.
Enhorabona a tots els jugadors per aquest partit, seguiu aixi.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com